MATS ZUCCARELLO FRONTER BAUME & MERCIER

Oslo, 14. juni 2023 – Baume & Mercier, et av de eldste sveitsiske klokkemerkene og en del av Richemont gruppen, inngår samarbeid med en av Norges største idrettsutøvere – NHL-spilleren Mats Zuccarello. 

Siden Mats som femåring tok sine første skøytetak, har han tilbragt utallige timer på isen og fått være en del av et idrettsfelleskap som har gitt han enormt mye glede. Gjennom Zuccarellostiftelsen bidrar Mats til at mange flere barn og unge også får oppleve det samme ved å gi dem muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet – uavhengig av bakgrunn, kjønn, etnisitet, bosted og økonomiske midler.

Baume & Merciers emosjonelle kjerneegenskaper er basert på å verne om livets viktigste øyeblikk og minner – «Life is About Moments». 

Utøvelsen av høye etiske standarder er et viktig aspekt av Baume & Merciers bedriftsidentitet – med en ansvarlig forretningspraksis, forankret i sosialt ansvar. 

«Vi er veldig stolte og gleder oss stort over å få samarbeide med Mats Zuccarello, sier Finn Annmark, daglig leder i Product Line AS, offisiell distributør av Baume & Mercier i Norden og Baltikum. Mats er Norges desidert fremste ishockeyspiller, hans prestasjoner på isen taler for seg. I tillegg er han en karismatisk person med tydelige og gode verdier.

Mats har et sterkt engasjement for å gi alle barn og unge muligheten til å drive med idrett – gjennom Zuccarellostiftelsen. I samarbeid med Mats ønsker Baume & Mercier å bidra med og skape øyeblikk og minner for livet. Vi ser blant annet frem til Zuccarello All Star Game i Stavanger i august – det største veldedighetsarrangementet i Norge. Etter fem års pause er det duket for hockey- og folkefest.»

«Jeg har egentlig aldri vært en sånn type «klokkekar» som er opptatt av klokker. Derimot er det annerledes når det kommer til Baume & Mercier. De er et av de eldste sveitsiske klokkemerkene med et stort fokus på kvalitet og presisjon. I tillegg har de et motto om at «Life is About Moments» – altså litt det å leve i nuet og ta vare på minnene. Det mener jeg er viktig i dagens samfunn, det å roe det ned litt og få reflektere. Baume & Mercier er en skikkelig «classy» klokke. De er ikke største og «skriker» ikke høyest, noe som passer meg bra. Det er kult at de ønsker å være med og støtte flere av mine prosjekter, i tillegg til at vi har noen nye og spennende planer fremover også», sier Zuccarello. 

Om Baume & Mercier:

Baume & Mercier inngår i Richemont gruppen, en av verdens ledende luksusvaregrupper sammen med blant annet A. Lange & Söhne, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Piaget, Roger Dubuis, Vacheron Constantin og Montblanc.

Baume & Mercier er et av de eldste sveitsiske klokkemerkene. I mer enn 190 år har de håndlagede urene satt spor etter seg. Både gjennom sine presise og bestandige urverk, men også ved å representere design som treffer tidsånden. Et Baume & Mercier ur er et tydelig statement i et hverdagsantrekk og vil samtidig alltid være et diskret og elegant følge til et formelt antrekk. 

Fem generasjoner, en legende 50-års jubileum

Riviera modellen er selve symbolet på livsstilsånden til Baume & Mercier. En evig moteriktig sport-chic look designet på begynnelsen av 1970-tallet av klokkestylisten Jean-Claude Gueit. 

På den tiden var urkassene runde eller rektangulære. Baume & Mercier Riviera brøt kodene for sveitsisk urdesign med sin 12-kantede bezel rundt glasset. 

Lansert i 1973, og fortsatt like gjenkjennbar. Kolleksjonen blir desto mer spennende på grunn av Baume & Mercier sitt nye Fast Strap System. Det tar bare sekunder å bytte fra lenke til gummi-rem og vis-versa uten bruk av verktøy.

Om Mats Zuccarello:

Mats Zuccarello (35) er født i Oslo og er proff ishockeyspiller for Minnesota Wild i National Hockey League (NHL).

Zuccarello fikk sin debut i NHL for New York Rangers i desember 2010. I løpet av hans 13 sesonger i verdens beste liga, har 35-åringen notert seg for 766 grunnspillkamper og 573 målpoeng. I 2014 gikk Zuccarello hele veien i Stanley Cup-finalen, som første nordmann, der det ble tap for LA Kings.

Zuccarello har et stort samfunnsengasjement og en lidenskap for at flere barn og unge skal få tilgang til lek og aktivitet. Derfor stiftet han Zuccarellostiftelsen i februar 2016.

Zuccarello har mottatt mange nasjonale og internasjonale priser i løpet av sin karriere, både for hans jobb og prestasjoner på og utenfor isen. Deriblant «Årets Forbilde» og «Utøvernes Pris» på Idrettsgallaen, samt årets spiller i den svenske ishockeyligaen og tre ganger «Årets Spiller» i New York Rangers, stemt frem av fansen selv. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *